suomeksi / på svenska / in english
Etusivu Tuotteet Jälleenmyyjät Tietoja yrityksestä Referenssejä Yleisiä teknisiä tietoja Yhteystiedot

<<< Takaisin tuotteet valintasivulle

Grip-väliovenpainikkeet
Design Niko Tiula

Modernistisen muotoilun lähtökohtana on estetiikka ja toiminnallisuus. Ovihelojen suunnittelussa on lisäksi huomioitava ergonomia ja käden silmä – miltä se tuntuu kädessä. Tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi sen on toimittava moitteettomasti, oli käyttäjänä isokätinen mies, hennompi nainen tai pieni lapsi. Esteettisten arvojen lisäksi on Mome-helojen suunnittelu- ja valmistustyössä etusijalla myös Laatu-ajattelu. Materiaalinvalinta, kymmenien työvaiheiden huolelliset työstöt, laaduntarkkailu ja viimeistely ovat laatutekijöitä jotka varmistavat kestävyyden ja ongelmattomuuden vuosikymmeniksi eteenpäin.

Niko Tiulan suunnittelemissa Grip-välioven- painikkeissa ovat muotoilulliset lähtökohdat skandinaavinen raikkaus ja modernistinen suoraviivainen ajattelu.

Kromatun metallin lisäksi on materiaalivalintana uritettu polyeteeni ja nahka.

Metalliosat kromattua messinkiä. Kompletti piilokiinnitys joten kiinnikkeiden kannat eivät näy. Läpikiinnityksen lisäksi tukevoittava kaksipuolinen karakiinnitys. Painikkeissa on kiinteät kaksipuoliset palautusjouset jotka edesauttavat lukon jousen toimintaa ja pitävät painakkeen jämäkästi ryhdissään. Työselvityksissä ja tilauksissa ilmoitettava oven paksuus sekä lukkorungon numero.

Grip nahka

Metalliosat kromattua messinkiä. Kahvaosissa ulkopuolisella saumalla tikattu musta nahka. Kompletti piilokiinnitys. Rakenteessa kiinteät molemminpuoliset palautusjouset.

Tuotekoodi: NT / CR / NHK

Huom! Työselvityksissä ja tilauksissa ilmoitettava oven paksuus sekä lukkorungon merkki ja numero.

Grip pm

Metalliosat kromattua messinkiä. Kahvaosissa uritettua mustaa polyoksymeteeniä. Kompletti piilokiinnitys. Rakenteessa kiinteät molemminpuoliset palautusjouset.

Tuotekoodi: NT / CR / PM

Huom! Työselvityksissä ja tilauksissa ilmoitettava oven paksuus sekä lukkorungon merkki ja numero.