suomeksi / på svenska / in english
Etusivu Tuotteet Jälleenmyyjät Tietoja yrityksestä Referenssejä Yleisiä teknisiä tietoja Yhteystiedot

<<< Takaisin tuotteet valintasivulle

Dyyni väliovenpainikeet
Design Totti Helin

Ovihelan muotokielen tehtävä on korostaa kantajansa tyyliä. Dyyni-sarja tarjoaa ratkaisumalleja puuovien heloitusvaihtoehdoiksi. Sen puisen kahvaosan aaltomaisessa kuviossa on ulkoneva eväosa jonka alapinnassa on hienoisen u:n muotoinen koverrus. Painiketta käytettäessä, sormen päät tukeutuvat mukavasti loivaan koverrettuun pintaan. Dyyni-painikkeen muoto antaa käyttäjänsä kädelle tukevan otteen, sen materiaali miellyttävän lämmön. Oven esteettisiä arvoja korostaessaan se myös kättelee käyttäjäänsä.

Metalliosat täyttä messinkiä joiden pintakäsittely- vaihtoehdot ovat kromattu, pulverimaalattu satiini-matta, kirkkaaksi kiillotettu tai mattahiottu messinkipinta. Messinkipintaisten lisäkäsittelynä kellastuvaa patinointia ehkäisevä suojalakkaus.

Puuosien materiaali koivu ja tammi. Pintakäsittelymateriaali luonnonvaha, jonka sävyvaihtoehdot ovat kirkas, mahonki ja musta. Muita sävyjä Osmocolorin värikartan mukaan.

Mikäli vuosien saatossa puuosa vaatii puhdistusta, se voidaan suorittaa Osmocolor hoitovahalla ja hienojakoisella karhunkielellä. Puhdistavan ainesosan lisäksi hoitovaha sisältää samaa vahaa jolla se alunperin on käsitelty. Hoitovahan käyttö on helppoa ja nopeata, käsittelyn jälkeen se kuivuu muutamassa minuutissa.

Kiinnitystekniikka ja mekaniikka Mome-standardi. Kompletti piilokiinnitys. Kiinnikkeet ja niiden kannat eivät jää näkyviin. Läpikiinnityksen lisäksi painikkeessa on molemminpuolinen tukevoittava karakiinnitys. Se ehkäisee läpikiinnitysruuvien altistumista kovalle rasitukselle. Kaksipuolinen kiinteä palautusjousi. Edesauttaa lukon jousen toimintaa ja pitä painikkeen ryhdissän.

Painike on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja komponenteista joten se on huoltovapaa takuutuote.

Valitse malli ja klikkaa kuvaa

Dyyni kromi / koivu

Kromatut metalliosat. Kahvaosat kirkkaalla luonnonvahalla käsiteltyä koivua.

Tuotekoodi: TH / CR / KV

Huom! Työselvityksissä ja tilauksissa ilmoitettava oven paksuus sekä lukkorungon merkki ja numero.